« Hänryckning med Haruni | Main | smygpremiär på webben »

24 May 2010

Comments

Trollmamman

Insåg häromdagen att flera av mina nya stick-kontakter inte vet vem du är. För mig är du "ingången" till stick-blogg-världen,och något av en "idol" :-) Att du är tillbaka och blggar igen, och att du tar över Marias butik känns jättekul! För dem är det lite läskigt och osäkert - "hur ska det bli utan Maria" typ.

Gunilla T

Lycka till! Det är klart jag kommer på invigningskalaset!

Litet nystan

Men tack - nu blir jag så glad att jag nästan rodnar :) Jag tycker också det är kul att vara tillbaka och blogga igen, det har blivit alldeles för lite tid till sånt de senaste åren pga småbarn och heltidsjobb. Stickat har jag såklart gjort hela tiden, men jag har inte hunnit dokumentera det.

Jag hoppas dina stickvänner vågar pröva butiken även efter att jag tagit över! Det är ju alltid lite osäkert med förändringar, men jag känner mig ändå säker på att inriktningen på butiken kommer att vara densamma - Litet nystan ska vara en butik med inspirerande garner i naturmaterial!

Garntrollet

Jag kommer att titta in under sommaren (hoppas jag)!

När du kommenterade på min då nystartade blogg blev jag jätteglad :-) En mycket mer rutinerad stickerska än jag, som tyckte att min entrelac-sjal (tror jag det var) var fin. Det var stort det!

Jag önskar dig all lycka till med butiken.

ToveB

Datum noterat. Ska absolut försöka dyka upp och ny-inviga butiken! :-)

Inger Roback

Välkommen tillbaka i bloggvärlden.Själv har jag varit hälftenägare av en garnbutik i snart ett år nu och det är kul.Mycket jobb, men kul.

Litet nystan

Tack igen, jag hoppas på mycket jobb och ännu mera kul :)

The comments to this entry are closed.

Om Litet Nystan

 • Min knapp

  Vem är Litet nystan?
  Ett litet nystan skriver om garn, stickning och andra väsentliga stickspår. Du hittar mig också i butiken Litet nystan, på St Paulsgatan 20 i Stockholm. Välkommen!

  Subscribe with Bloglines
 • Get Firefox!
 • Google

  www
  litetnystan.blogs.com

Photo Albums

Gratis mönster