« Tittut... | Main | Retrospektivt »

27 April 2010

Comments

Garntrollet

Tack för din snälla kommentar! :-)

Åjo... du som är så duktig kan nog allt virka också! :-) Jag har hamnat i en virkperiod, jag tycker att det är roligare än att sticka (och lättare att riva upp & börja om när det blir fel :-) ).

Vilken söt kofta. Perfekta färger till små flickor :-)

Karin

Nja, helt ärligt är jag alls inget vidare på virkning. Jag måste liksom kolla upp varje gång hur man gör allt annat än luftmaskor och fasta maskor, klarar mig inte utan fusklapp helt enkelt ;-) Men det finns ju mycket fint att virka så jag får väl se det som en utmaning!

Elena

Har tänkt på dig senaste tiden, just att du varit från bloggen ett tag. Visst samband med att dina barn kom ;) och helt förståeligt. Riktigt kul att du är tillbaka (kanske: har lite extra krafter att pyssla?)! Två-vägsdragkejda låter som en superbra idé på den söta flickkoftan! Och ditt egoprojekt ser lovande ut - vilken underbar färg!

Karin

Tack Elena, jo jag hoppas på mer kraft och tid för stickning och annat kreativt nu! Var sak har ju som bekant sin tid...

Efwa - Medea

Vilken superfin kofta. Förstår din känsla när det gäller att göra det sista. Kämpar just nu med avslutet på en långkofta, beställd av en kompis. Det är mycket roligare att påbörja nya projekt.
Ser fram mot att följa din start som garnbutiksägare. Lycka till!

The comments to this entry are closed.

Om Litet Nystan

 • Min knapp

  Vem är Litet nystan?
  Ett litet nystan skriver om garn, stickning och andra väsentliga stickspår. Du hittar mig också i butiken Litet nystan, på St Paulsgatan 20 i Stockholm. Välkommen!

  Subscribe with Bloglines
 • Get Firefox!
 • Google

  www
  litetnystan.blogs.com

Photo Albums

Gratis mönster