« Baklängesdomino | Main | Stickjunta nonstop »

12 August 2006

Comments

Mia

Vad kul att du stickar Icarus! Jag har tänkt dra igång med den själv snart, så jag följer ditt arbete med stort intresse! :-)

Bim H-D

Åh, säger jag bara... och dreglar, och dreglar och dreglar... tur man inte har en stickning i händerna samtidigt, den vore blöt vid detta laget, ;).
Icarus... suck, jag bokade in mig på tidningen i tidig sommar, men har än inte sett en enda av dem, suck. Så, just den får jag väl stå över... och även toppen som var på framsidan som jag gillade så. Ja, på bild, annat i verkligheten kanske, :p.
Hrm, ebenholzstickor, hua... lyxigt värre, hihihi... Jag drömmer om att få äga ett par, och fortsätter drömma vidare och vidare och vidare... kanske drömmar kan slå in???
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis, ngn som är glad om hon ens hittar bambustickor som hon behöver, urk... kan inte sticka med metall jö... bläää :(

anniber

Interweave - alla stickares bästa vän! Surfar runt lite och hälsar på i bloggar. Det är kul att se att många håller på med samma saker. Jag har också påbörjat en icarus och en trellis (jag tycker det är lättare att sticka ihop 7 maskor om man använder en virknål). Har också köpt garn och kommer säkerligen, vilken kväll som helst, påbörja en swallowtail shawl.
Jag tror att startitis är en vanlig åkomma! :-)
Tack för titten, tittar säkert in igen.

Karin

Hmm, bra idé med virknålen till klustermaskorna på Trellis. Måste jag prova när jag är klar med Icarusen...

The comments to this entry are closed.

Om Litet Nystan

 • Min knapp

  Vem är Litet nystan?
  Ett litet nystan skriver om garn, stickning och andra väsentliga stickspår. Du hittar mig också i butiken Litet nystan, på St Paulsgatan 20 i Stockholm. Välkommen!

  Subscribe with Bloglines
 • Get Firefox!
 • Google

  www
  litetnystan.blogs.com

Photo Albums

Gratis mönster