« Mera måndag | Main | Jag har köpt bandgarn! »

26 May 2005

Comments

sofia

Hej! Är lite sugen på att göra Wrap Front Hoodien, men håller med om att den såg ju lite... slapp... ut på länken... Hade oxå tänkt göra den längre, och indragna ärmhål o idrag i midjan låter oxå som en bra idé...(ska bara klura ut huuur man gör...) Hoppas på fler bilder!

Hej!
Hittade din blogg för bara några veckor sedan men den har snabbt blivit en av mina "måste-kolla" innan jag kan börja jobba. Blev så glad av att se att du håller på med "Hoodie". Själv går jag fortfarande och funderar på garnval. Dessutom, nu när jag fått se ett uppstickat ex. (tappade nästan lusten då)samt fått veta vilka ändringar du gör/gjort så kommer jag inte att börja förrän vi får ta del av ditt resultat. Det ser ut som att det kommer att bli mycket bra!! Tackar också för länken till moebiussjalen. Den var ny för mig!

Erika

Förstår vad du menar med slapp;-)
Hade jag sett denna bild först hade jag inte varit intresserad av Wrap:en, men efter att jag sett ditt mästermys är jag det fortfarande;-)

The comments to this entry are closed.

Om Litet Nystan

 • Min knapp

  Vem är Litet nystan?
  Ett litet nystan skriver om garn, stickning och andra väsentliga stickspår. Du hittar mig också i butiken Litet nystan, på St Paulsgatan 20 i Stockholm. Välkommen!

  Subscribe with Bloglines
 • Get Firefox!
 • Google

  www
  litetnystan.blogs.com

Photo Albums

Gratis mönster